Litt om meg (Håkon Müller)
Hjem Enneagrammet Myers Briggs Om meg Add Kontakt

0

Litt om meg

Mellom de syv fjell ligger byen som heter Bergen, der er jeg født og oppvokst. Jeg er en 17 år gammel gutt født 4. januar 1997. Mine største interesser er fotografering, redigering, skriving... egentlig alt under kategorien media. Ellers liker jeg å være med vennene mine, trene og "leve i nuet".

Hva handler bloggen om? For omlag ett år siden, kom jeg ut av skapet som homofil via bloggen og jeg har blogget om diverse temaer rundt det å være ungdom og liknende. Denne bloggen kommer da ikke bare være en hverdagsblogg, men også en blogg om mine personlige meninger. Er ikke helt sikker på hvordan jeg kom på bloggnavnet "Heikon", men jeg tror det var ren tilfeldighet. Bloggen min ble opprettet i desember 2011, og fra da har jeg hatt uttallige pauser og dårlig oppfølging av bloggen. Jeg beklager veldig for dette, og jeg beklager ekstra til de som leste bloggen min fast. Håper nå fremover på en ny mulighet til å starte opp en god blogg uten alle disse pausene og latheten min. Å blogge er som terapi for meg. 

Hvordan var det å komme ut av skapet? Å komme ut av skapet gjorde at i stedet for å leve i en løgn, kunne jeg være den jeg er. Helt ærlig så har jeg visst at jeg var homofil i en ganske god stund før jeg kom ut, men å akseptere det og å gjøre det offisielt var definitivt det vanskligste jeg har gjort i hele mitt liv. Jeg var livredd for å bli mobbet, hvordan foreldrene mine og familien min ville reagere på det, og om folk ville behandle meg annerledes. Men med god støtte fra gode venner og akseptable foreldre har det gått hundre ganger bedre enn jeg forventet, og den gode responsen fra folk var uforventet. Selvfølgelig var det en del fordommer rundt omkring, men det gikk vel mer på oppførsel min enn legningen min. Det er ikke hver dag man ser en gutt med sminke og platinablondt hår! Derimot, selvom mange kanskje ser på meg som en stereotypisk homofil, så hater jeg å gå på shopping, lese om mote og jeg er ikke noe særlig trendy. Liker helst å ta på meg en hettegenser og en lue i stedet for å stresse med hva jeg skal ha på meg. Tror egentlig grunnen til at jeg er litt feminin mest sannsynelig er at jeg kun omgir meg med jenter og blir påvirket av de. Liker best å være med jenter, rett og slett. "Being gay is like glitter, it never goes away".

 

Dette innlegget er stengt for kommentarer.  • Håkon Müller

  Mellom de syv fjell ligger byen som heter Bergen, der er jeg født og oppvokst. Jeg er en 19 år gammel gutt født 4. januar 1997. Mine største interesser er fotografering, redigering og skriving. Kom gjerne med tips og tilbakemeldinger hvis dere har noe på hjertet.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde
  hits