Gårsdagen (Håkon Müller)
Hjem Enneagrammet Myers Briggs Om meg Add Kontakt

7

Gårsdagen

Hei! 

Ble dessverre ikke noe blogging på meg i går. Fikk rett og slett ikke tid til å blogge i går, alt gikk i ett sett med trening, husarbeid, reklameanalyse og andre hverdagslige ting som måtte gjøres. Er sykt irriterende at jeg ikke får tid til å gjøre det jeg åpenbart liker å gjøre best - å blogge. Skulle ønske tiden kunne stoppet av og til så jeg bare kunne blogget i evigheten.

I dag startet vi skole dagen med at vi fikk undervisning i After Effects, et program som enkelt og greit er videoredigering. Følte jeg fikk et godt innblikk i hvordan man egentlig jobber med videoredigering. Vi fikk starte med å redigere litt tekst, som vi skulle legge forhåndsstilte effekter oppå etterpå så det skulle få en kul overgang. Etter dette hadde vi undervisning i lydredigering. Der lærte vi egentlig mest om hvordan man man jobber med lyd i et program kalt Adobe Audition. Vi jobbet med en øvelsesoppgave som vi skulle lære oss å sette inn lyd og redigere den i en tilfeldig video. Ellers i dag har jeg kjøpt en ny lader til Macen min og en musematte. Er meget fornøyd med dagens innkjøp! Brukte selvfølgelig unødvendig lang tid på å finne dette, klarer dessverre aldri å bestemme meg...

Det var egentlig alt jeg har fåretatt meg i dag. Resten har dagen har bare gått som en vanlig hverdag - i rutiner. Har vel ikke noe mer å tilføye i dag, annet enn at jeg håper dere får en super-duper dag... kveld? videre. ♥

Tenkte jeg likevel kunne ta med noen av bildene jeg tok i går, som min fantastiske honey, Guro, tok av meg i går. All creds til deg! Er lov til å synes jeg er en mediafreak altså. ;-)
(Er ikke mine briller jeg bruker her, så hvis de ser kanskje en smuuule for liten ut, så skyldes det fordi jeg lånte det av min supre venninne, Oda. Følte jeg så smart ut.)


 


  • 15.01.2014 kl.20:46
  For en super fin blogg du har! Det ga virkelig inspirasjon å stikke innom din blogg, bør gjøre det oftere, helst vær eneste dag. Du har virkelig en utrolig bra blogg. Stå på videre og lykke til!
  15.01.2014 kl.20:47
  For en super fin blogg du har! Har vært leser i noen dager nå! jeg er virkelig stor fan av bloggen din<3 dette blir kanskje litt for mye å be om, men kanskje du ville gått innom min blogg også og kanskje skrivd en liten kommentar<3 hadde bare vært veldig morsomt for meg!<3
  16.01.2014 kl.08:19
  Tusen takk dere, betyr mye at dere liker bloggen min! Dere er super. ♥
  16.01.2014 kl.09:29
  Så sykt herlige bilder!
  16.01.2014 kl.09:36
  haha, kule bilder! :D
  19.01.2014 kl.10:50
  Det er spørsmålsrunde på bloggen min, blir glad hvis du stiller spørsmål :D
  21.01.2014 kl.11:31
  Elise: Thank you! :)  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Håkon Müller

  Mellom de syv fjell ligger byen som heter Bergen, der er jeg født og oppvokst. Jeg er en 19 år gammel gutt født 4. januar 1997. Mine største interesser er fotografering, redigering og skriving. Kom gjerne med tips og tilbakemeldinger hvis dere har noe på hjertet.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde
  hits