Colours (Håkon Müller)
Hjem Enneagrammet Myers Briggs Om meg Add Kontakt

2

Colours

Hola!

Dagen i dag har vært en helt ordinær vanlig dag. Vi har begynte å jobbe med reklameanalyse på skole nå, og jeg var så heldig å få Axe Deodorant som reklameprosjekt. Vi startet med idémyldring, hvor vi egentig bare skulle fyre løs kreativiteten våres. Med tanke på at jeg kom på gruppe med min super-dupre gode venninne, Guro, så ble jo alt bare ti ganger lettere. Er så mye bedre å jobbe med folk man faktisk har god kjemi med. Lucky me. Ellers har dagen vært kjempegrei, føler den har vært ganske chill, og det eneste jeg egentlig har gjort er å pakke, gå på tur med hunden, dratt på butikken og redigert bilder. Simple as that. 

Har vel ikke noe mer å tilføye annet enn disse bildene jeg egentlig skulle legge ut i går men som jeg ikke fikk tid til. Prøvde meg frem med litt forskjellige effekter i Photoshop. Vet ikke helt hva jeg synes om resultatet selv. Eksentrisk, maybe? The creativity is flowin'. Håper dere får en fin kveld videre i hvert fall, så blogges vi alle i hopa. ♥

Hva har du gjort i dag?

Fotograf: Guro Skeie
  • Din super-dupre gode venninne Guro
  23.01.2014 kl.23:40
  Bildene ble jo kjempebra! Det skal du lære meg :PPppPppPpPP
  24.01.2014 kl.14:41
  Tusen hjertelig, Guro! Det skal jeg vett'u. ;-)  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Håkon Müller

  Mellom de syv fjell ligger byen som heter Bergen, der er jeg født og oppvokst. Jeg er en 19 år gammel gutt født 4. januar 1997. Mine største interesser er fotografering, redigering og skriving. Kom gjerne med tips og tilbakemeldinger hvis dere har noe på hjertet.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde
  hits