Summerlovin' (Håkon Müller)
Hjem Enneagrammet Myers Briggs Om meg Add Kontakt

4

Summerlovin'

Hei!

Må bare som en start si at jeg er veldig takknemlig for tilbakemeldingene på det forrige innlegget mitt. Skal prøve å svare resten så fort som mulig, men siden jeg er på hytta uten Wifi, blir tilgangen til samfunnet rundt meg litt begrenset. Skal forresten prøve å ikke ha fokuset for mye på hverdagen min, men mer på meningene mine. :)

I dag har jeg egentlig ikke gjort stort, det har vel mer vært en dag som har gått vekk på handling, tur med hunden og andre ikke fullt så unike ting. Har storkost meg med å snakke om alt om livet med min kjære mormor over kaffe. Jeg bare elsker å snakke om livet og mine egne synspunkter med folk som har mer livserfaring enn meg. Vi har også fått masse arbeidsoppgaver vi har fått tildelt som vi tjener penger på, noe som er fantastisk siden jeg ikke har en ordentlig sommerjobb. Vet ikke om det er fordi jeg er for lat eller om det er fordi jeg ikke tør å ta steget ut i arbeidslivet. Resten av dagen skal gå til Enchiladas. Tror jeg har blitt litt påvirket av en venninnene av meg som virkelig forguder Enchiladas. Har til og med blitt invitert over på Enchilada-kveld etter jeg kommer hjem fra ferie?

Hva har dere gjort i dag?  • 11.07.2014 kl.18:42
  Nydelige bilder :D

  - legg meg til som venn så kan jeg lese bloggen din fast :D
  11.07.2014 kl.20:31
  Du er så ung, du kan jobbe i mange andre somre, bestemoren din setter sikkert pris på å snakke med deg og ha en liten og nesten voksen hjelper!
  12.07.2014 kl.00:57
  Tina: Tusen takk, skal gjøre det jeg! ;)

  H: Det er sant! Har fortsatt god tid på meg til å skaffe meg en jobb, men det er bare min uendelige utsettelse for å få meg en sommerjobb. Tenker nok morrmor er glad for å ha en som kan hjelpe til. :)
  12.07.2014 kl.00:59
  Unnskyld, mente Tina!  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Håkon Müller

  Mellom de syv fjell ligger byen som heter Bergen, der er jeg født og oppvokst. Jeg er en 19 år gammel gutt født 4. januar 1997. Mine største interesser er fotografering, redigering og skriving. Kom gjerne med tips og tilbakemeldinger hvis dere har noe på hjertet.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde
  hits