J'adore! (Håkon Müller)
Hjem Enneagrammet Myers Briggs Om meg Add Kontakt

4

J'adore!

Hei!

På medialinjen på Nordal Grieg holder vi årlig på med noe som kalles PTF. PTF er forkotelse for "Prosjekt til fordypning" som vi har to ganger årlig hvor man kan velge å utdype seg i noe man interesserer seg for eller har lyst til å lære seg. Man blir da vurdert i hvor bra man har klart å nå opp til kompetansemålene man har satt til seg selv. Jeg og to gode venninner av meg bestemte oss for å bli et team. Teamet besto av meg, Karen og Susanne, som forresten var noen supre personer å være på gruppe med! Tror jeg aldri har hatt det så gøy med et prosjekt før. :)

Vi valgte da å gå for å lage promovideo hvor vi diktet opp et klessmerke som vi kalte "J'adore" (fransk for "jeg elsker det"). Vi valgte å bli vurdert i videoredigering i et program kalt Adobe Premiere Pro. Først starter man med idémyldring → planlegging → arbeidsprosess → sluttprodukt. Når man i PTF er ferdig med et produkt, er man nødt til å skrive en rapport på ca 3000+ ord hvor man skal forklare hva man har lært gjennom prosessen, hvordan den ble utført, ting vi burde gjort bedre/ting vi klarte bra osv. Denne videoen er forresten redigert av Karen, så all creds til henne! Her er videoen:

Hva synes dere? • 13.07.2014 kl.00:25
  kul video!

  må si at du også er veldig pen!! :D
  13.07.2014 kl.15:22
  Emma: Tusen takk! :)
  Anne
  14.07.2014 kl.14:04
  Hei:-)

  Har du en mail du kan kontaktes på?
  14.07.2014 kl.15:39
  Anne: Kontakt meg på haakonmuller@hotmail.com!  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Håkon Müller

  Mellom de syv fjell ligger byen som heter Bergen, der er jeg født og oppvokst. Jeg er en 19 år gammel gutt født 4. januar 1997. Mine største interesser er fotografering, redigering og skriving. Kom gjerne med tips og tilbakemeldinger hvis dere har noe på hjertet.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde
  hits